Klub ga neće kazniti

Ronaldo se narugao suigračima, opsovao trenera pa dan kasnije nazvao kapetana; doznaje se što mu je rekao i zašto

13.11.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Nakon što je Cristiano Ronaldo, daleko najveća zvijezda Juventusa i Serie A, sramotnim ponašanjem i nepoštivanjem suigrača jer je očito iz sebe želio izbaciti frustracije, očekivala se kazna čelnika kluba. No, do toga ipak neće doći…

Podsjetimo, trener Maurizio Sarri u derbiju protiv Milana izvadio je Ronalda iz igre već u 55. minuti nakon čega je došlo do malog skandala.

>>> Kamere snimile drskog Cristiana Ronalda i prostačku poruku koju je uputio svom treneru

Naime, Portugalca je to toliko razljutilo da je mašući rukama i vidno nezadovoljan otišao u svlačionicu, a nakon tuširanja napustio je stadion. Totalno nepoštivanje suigrača!

No, uz sve to kamere su ga uhvatile kako je prolazeći pored trenera na portugalskom rekao 'vai pra o caralho', što bi u prijevodu značilo 'odje..'.

No, obzirom da je Juventus s minimalnih 1:0 nadigrao AC Milan plan je ispunjen, a trener Sarri od svega nije želio raditi priču.

Stoga su čelnici kluba ipak odlučili kako neće kazniti Ronalda očito 'zbog mira u kući', a očito je i Portugalac shvatio kako je pretjerao pa je tako u ponedjeljak, nakon što je krenuo na okupljanje reprezentacije, nazvao kapetana Giorgija Chiellinija i kako bi mu ispričao zašto je tako reagirao. Izvor iz kluba govori kako je Ronaldo svjestan da je pretjerao, ali da su mu se nakupile frustracije jer nije bio 100 % spreman za utakmicu.

Naravno, za očekivati je kako će se Ronaldo brzo ohladiti te se nakon povratka s reprezentativnog okupljanja dodatno ispričati suigračima, ali i treneru Sarriju.

Iako je reagirao impulzivno to se od takvog natjecatelja kao što je Ronaldo i očekuje. No, isto tako je dokazao svojom gestom i isprikom kapetanu kakav je gospodin.