sarriju sigurno nije ugodno

Kamere snimile drskog Cristiana Ronalda i prostačku poruku koju je uputio svom treneru

12.11.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Iako je Cristiano Ronaldo najveća zvijezda Juventusa, čini se da kod trenera Maurizija Sarrija ipak ne uživa takav status. Jer već dvije utakmice uzastopno, Sarri je Ronalda vadio iz igre

Sarri ga je mijenjao prvo tijekom tjedna u okršaju Lige prvaka kod moskovskog Lokomotiva, kada ga je zamijenio u 82. minuti, te u nedjeljnom velikom talijanskom derbiju protiv Milana, kada je Ronalda pod tuš poslao već u 55. minuti dvoboja.

Portugalca je to toliko razljutilo da je odmah nakon tuširanja napustio stadion, a ono što je još gore po njega jest da su ga kamere uhvatile dok je išao prema tunelu, a dok je prolazio pokraj trenera na portugalskom mu je rekao 'vai pra o caralho', što bi u prijevodu značilo 'odje..'.

Naravno, pokušao je Sarri ublažiti vatru izjavom kako se kod svakog igrača željnog igre takva reakcija može i mora očekivati.

No, bez obzira na sve, sigurni smo da s takvim bezobrazlukom, ako ni zbog čega drugog, onda zbog razlike u godinama, takve riječi nisu dopuštene ni Cristianu Ronaldu.

Na svu sreću, stigla je reprezentativna pauza, pa će se možda 'usijane' glave malo ohladiti.

  • +5
Serie A, Juventus - Milan Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO