nema mira u madridu

Ronaldo otvoreno protiv suigrača: Dvojica su bolja od njega

16.02.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Nakon Realove pobjede 3:1 nad PSG-om, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, mnogi su istaknuli brzinu i protok lopte Asensija, kojeg je trener Zidane u igru poslao umjesto Isca

Madridski Real dugo je lomio otpor PSG-a i na kraju ga uspio slomiti u zadnjih desetak minuta dvoboja.

  • +11
Real - PSG (1. utakmica osmine finala LP-a) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veliki značaj u pobjedi 3.1 dali su igrači s klupe, a prije svih Marco Asensio, 22-godišnji veznjak, koji je u igru ušao umjesto Isca.

On je bio izravni 'krivac' za posljednja dva gola, a koja su postigli Cristiano Ronaldo odnosno Marcelo. Odmah nakon dvoboja, španjolski su mediji objavili fotografiju kako je Marcelo došao čestitati Zidaneu na odluci da uvede nove igrače.

No, sada je pak procurio, istina neprovjereni detalj, iz kancelarija a prema kojem je Cristiano Ronaldo tražio od predsjednika kluba Florentina Pereza da proda Isca.

Tako navodno razmišlja i dio igrača, a što pak potvrđuje i fotografija Marcelove zahvale Zidaneu.

Portugalac je navodno već uoči utakmice tražio od Zidanea da izostavi Isca iz početne postave za okršaj s PSG-om,a razlog tom je što playmaker usporava igru Reala i Ronaldo je predložio da utakmicu počnu ili Asensio ili Vazquez.

Ipak, Zidane nije želio u prvi mah poslušati Ronaldovu želju, no nakon što je uočio da igra nije baš tako tečna, uveo je obojicu i - pogodio.

Barem u prvoj utakmici, u kojoj je Real stekao solidnu prednost i priliku da sezonu spašava u Ligi prvaka.