KOMPLETIRAJU SE

RNK Split angažirao dvojac iz Željezničara

07.06.2010 u 21:56

Bionic
Reading

Novi prvoligaš iz Parka mladeži odlučio se dodatno osnažiti iskusnim dvojcem iz sarajevskog Željezničara Seadom Bučanom i Predragom Šimićem

Nakon što su već potpisali ugovore sa stoperskim dvojcem Šibenika Igorom Budišom i Velimirom Vidićem 'crveni' su osnažili i vezni red Predragom Šimićem i Seadom Bučanom. Šimić je defanzivni vezni koji je u jednom dijelu svoje karijere kratko boravio i na Poljudu, a nastupao je i za Zagreb, Zrinjski, Maribor te grčki Volos i Rodos te na koncu i Željezničar. Bučanu bi ovo trebao biti prvi klub u Hrvatskoj i prigoda da se prikaže na velikoj sceni.

Angažmanom dvojice iskusnih nogometaša, uz već spomenute Vidića i Budišu, ranije pristiglog Obilinovića te novi stručni stožer na čelu s trofejnim trenerom Ivanom Katalinićem, 'crveni' su se gotovo kompletirali za početak priprema koje su zakazane za 14. lipnja, nakon čega sele, baš poput susjeda Hajduka, na mariborsko Pohorje.

Agilni sportski direktor Nenad Pralija želi još barem jednog iskusnog igrača u napadu, a najbliži toj ulozi su nekadašnji igrač Hajduka Zvonimir Deranja i Feđa Dudić, najbolji strijelac Premier lige koji je ponuđen i Hajduku.