REKORD ZA PAMĆENJE

Rijeka u Milanu i čudesna brojka koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

27.09.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak gostuju kod Milana (San Siro, 21.05 sati) u utakmici drugog kola skupine D Europske lige, a hrvatski prvak će imati i lijepu potporu s tribina

Iz Rijeke se sprema prava invazija na Milano gdje hrvatski prvak igra utakmicu Europske lige protiv jednog od najvećih klubova u povijesti nogometa koji se može pohvaliti sa čak sedam naslova prvaka Europe i 14 međunarodnih trofeja.

Prema posljednjim informacijama više od četiri tisuće simpatizera Rijeke krenut će prema Milanu i bodriti svoju momčad. Iz riječkog kluba su poslali i obavijest za svoje navijače.

'Navijačima Rijeke, koji će doputovati na dan utakmice, preporuča se da putuju do parka Bastioni Porta Venezia. S ove lokacije navijači mogu odmah doći do centra grada podzemnom željeznicom (od stanice Venezia ili Palestro do stanice Duomo), te se vratiti do autobusa također podzemnom željeznicom i doći do stadiona svojim automobilima te autobusima. Navijači Rijeke, koji će se nalaziti na gostujućuoj tribini na stadionu, ulaze na ulaze broj 4,5 i 6, dok vlasnici prve kategorije ulaznica na svoju tribinu mogu ući na ulazu 7.'

Armada u Stuttgartu

Inače, bit će ovo najmasovnije gostovanje po broju Rijekinih navijača ako se računaju samo europske utakmice. Dosad je rekord bila brojka od 2500 na utakmici u Stuttgartu, a to će sada biti debelo nadmašeno.