O TOME SE PRIČA

Bezobrazna izjava iz Rijeke digla na noge sve u svlačionici Slaven Belupa!

24.09.2017 u 08:53

Bionic
Reading

Slaven Belupo je u Koprivnici zaustavio Rijeku (1:1), a trener domaćina Željko Kopić otkrio je što je to bila dodatna motivacija za njegove igrače

Rijeka je doživjela novi kiks u prvenstvu, momčad s Rujevice odigrala je tek neodlučeno kod uvijek neugodnih 'farmaceuta'.

'Utakmica je bila jako dobra, postavili smo se jako dobro, s jakim gardom. Rijeka ima kvalitetu koja je neosprona. U konačnici moram biti zadovoljan. Imali smo svoje prilike za 2:1, ali smo mogli u završnici primiti pogodak. Za nas je ovaj bod dobar. Mislim da smo ga u potpunosti zaslužili', sukus je izjava domaćeg stratega Kopića za Arenasport.

Slaven Belupo-Rijeka 1:1, 10. kolo 2017./18. (izjave)

Strateg Koprivničana je nešto kasnije na novinskoj konferenciji otkrio jedan detalj zbog kojeg su njegovi igrači bili posebno motivirani.

'Nakon prve utakmice jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom s obzirom na to kakva nam je organizacija napada. Dečki su si to izrezali nalijepili na ploču u svlačionici i tako se motivirali.'

  • +8
Slaven Belupo - Rijeka, 10. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

A evo što je poslije 90 minuta teške borbe rekao Matjaž Kek.

'S bodom ne mogu biti zadovoljan.Kad smo dominirali primimo gol iz prekida. Moramo realizirati šanse koje imamo. Žalosno je ako je netko razmišljao o Milanu na San Siru, onda je tako podcijenio svoju ligu', izjavio je slovenski stručnjak na klupi hrvatskog prvaka.

Slaven Belupo - Rijeka 1:1, 10. kolo 2017./18. (sažetak)