sve je jasno

Ako Rijeka šokira veliki Milan, zna se tko će dobiti otkaz!

25.09.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Nakon poraza od Sampdorije ove nedjelje pritisak na trenera Milana Vicenza Montellu veći je nego ikad, a u slučaju poraza od Rijeke u četvrtak teško da će preživjeti na klupi slavnog kluba...

Podsjetimo, Milan je ovog ljeta potrošio više od 200 milijuna eura i u svlačionicu su stigle ugledne zvijezde poput Andre Silve, Nikole Kalinića, Leonarda Bonuccija i Hakana Calkanoglua, no rezultati nisu briljantni.

Nakon teškog poraza 4:1 u gostima kod Lazija crveno-crni su ove nedjelje izgubili i kod Sampdorije, uz vrlo lošu igru u obrani koja nije bila na nivou tako ambicioznog kluba.

Milan se sada nalazi tek na šestom mjestu ljestvice, a vodeći Juventus i Napoli polako mu bježe pa nije čudno da tamošnja javnost upire prstom u trenera kojem novi neuspjeh može i oduzeti radno mjesto.

'Jako sam razočaran, nitko od igrača nije odigrao dobro. No, ovo je projekt koji se tek gradi i ne treba ga odmah otpisati,' pravdao se Vicenzo Montella nakon neuspjeha kod Sampdorije.

Sljedeći Milanov protivnik je Rijeka u četvrtak u Europskoj ligi. U tom dvoboju talijanski klub je veliki favorit, a ako Matjaž Kek i njegova družina kreiraju senzaciju, Montelli će biti teško naći novo opravdanje i zadržati posao...

Slaven Belupo - Rijeka 1:1, 10. kolo 2017./18. (sažetak)