briljantan pogodak

Rijeka se uoči Dinama hvali strašnim golom svog novog dragulja: Bolje nije mogao zabiti...

10.07.2019 u 11:05

Bionic
Reading

U posljednjoj prijateljskoj utakmici uoči hrvatskog Superkupa na utakmici Rijeke i APOEL-a zablistao je mladi Denis Bušnja koji je s dva pogotka dotukao Ciprane, a jedan je bio zaista fantastičan...

Rijeka je prošle sezone Nenadu Bjelici i njegovim 'modrima' uzela titulu u Kupu i onemogućila osvajanje dvostruke krune, a ove subote pokušat će Dinamo srediti i u novoj velikoj borbi za trofej.

Bišćanova momčad traži svoju drugu titulu u hrvatskom Superkupu, a s obzirom na viđeno u posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv ciparskog APOEL-a, neće biti bez izgleda u tom susretu.

Pobjedila je Rijeka s uvjerljivih 4:1, a posebno se istaknuo mladi Denis Bušnja, strijelac dva pogotka. Ovaj 19-godišnji daroviti krilni napadač koji je već prošlog proljeća dobivao dosta šansi kao džoker s klupe u HT Prvoj ligi proslavio se svojim dalekometnim udarcima, od kojih je jedan završio točno u ciparskim rašljama.

Upravo bi u njemu Bišćan mogao potražiti iznenađenje za Dinamo na Maksimiru te potvrditi da ima još jednog mladog igrača koji ima potencijal postati standardni prvotimac.