'vojnik' kluba

Rijeka ekspresno pronašla zamjenu za Jakirovića; on će voditi momčad protiv Lillea

22.08.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Sergej Jakirović svojim je neočekivanim i iznenadnim odlaskom u Dinamo šokirao sve na Rujevici, posebice jer momčad Rijeke u četvrtak (20 sati) gostuje kod francuskog Lillea u prvoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu

Kao da sam odlazak trenera Sergeja Jakirovića u Dinamo nije šok, Rujevicu je 'u paketu' napustio i njegov stručni stožer! Svi su zajedno krenuli put Maksimira, a Rijeka je preko noći praktički ostala bez trenerskog kadra koji bi vodio prvu momčad!

Istina, na Rujevici je ostao tak jedan član Jakirovićevog stožera, radi se o prvom pomoćniku Radomiru Đaloviću koji nije želio na takav način izdati klub.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković morao je ekspresno reagirati jer Rijeka već u četvrtak (20 sati) gostuje kod francuskog Lillea u prvoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu. Zato je prvu momčad, barem za sada privremeno, preuzeo sportski direktor Darko Raić-Sudar (50) koji će s Đalovićem pripremati momčad za utakmicu s Lilleom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Radimo na dovođenju novog trenera, gledamo i vidjet ćemo kamo će nas to odvesti. U međuvremenu će naša legenda Radomir Đalović i Darko Raić-Sudar voditi klub u Francuskoj', potvrdio je predsjednik Damir Mišković.

Raić-Sudar je igračka legenda Cibalije i Istre 1961, a igrao je i u Izraelu. Od 2016. godine je u Istri radio kao trener u omladinskoj školi, a u sezoni 2017./'18. vodio je prvu momčad. U travnju ove godine imenovan je sportskim direktorom Rijeke, a sad će - silom prilika - sjesti na klupu u ovim teškim trenucima za klub.

Jer Rijeku nakon gostovanja kod Lillea u 6. kolu SuperSport HNL-a čeka derbi s Dinamom na Maksimiru (nedjelja, 27. kolovoza, 21.05 sati, MAXSport, MAXtv).

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +4
SuperSport HNL: Rijeka - Lokomotiva, 20.8.2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
Standings provided by Sofascore