I DALJE SVI U ŠOKU

Igor Bišćan se vraća u Rijeku? Evo što je na tu mogućnost rekao Damir Mišković!

22.08.2023 u 05:57

Bionic
Reading

Predsjednik Rijeke Damir Mišković je postao tražen, ali zbog razloga koji sigurno nikako nije želio

Naime, njemu iza leđa su trener Sergej Jakirović i Dinamo dogovorili suradnju, a nakon što se smirio, cijelu situaciju je još jednom komentirao za nacionalne televizije.

'Šokiralo je ovo sve nas, sutra ili prekosutra putujemo, to je kao da vam netko pred avion kaže - 'slušaj, ja ipak ne idem'. Jednostavno, niti sportski niti ljudski nije korektno što se mene tiče, ali život ide dalje', rekao je na početku razgovora predsjednik HNK Rijeka za RTL televiziju i dodao:

'Rijeka neće propasti zbog toga što netko ne želi ostati, ali da smo iznenađeni ponašanjem Dinama, to jesmo. Nitko nije kontaktirao s nama, vidjeli smo na njihovim stranicama da je Jakirović postao trener, nisam to očekivao od Dinama - da kao veliki klub tako postupe.'

Nešto kasnije Nova TV mu je postavila pitanje je li moguće da Bišćan krene u suprotnom smjeru i opet sjedne na klupu Rijeke?

'Bišćan je odličan trener i odličan karakter i pokazao je to u Rijeci. Vjerojatno će mu trebati neko vrijeme za odmor, ali sigurno je odličan trener', zagonetan je bio Mišković.