FIFA_SP_2018.svg

'prekvalitetni su!'

Riječi islandskog izbornika nakon poraza od Hrvatske snažno će odjeknuti u cijelom svijetu!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 26.06.2018 23:25
  • Objavljeno 26.06.2018 u 23:25
Bionic
Reading

Islandski izbornik Heimir Hallgrimsson priznaje da ne bi bio iznenađen da Hrvatska osvoji SP u Rusiji te priznaje da je kvaliteta protivnika bila previše za njegove nogometaše ovog utorka u Rostovu na Donu...

Reprezentacija najmanje zemlje u povijesti svjetskih prvenstava oprostila se od natjecanja ovog utorka porazom od Hrvatske, ali uz najžešći otpor pružen našoj izabranoj vrsti u dosadašnjem tijeku natjecanja.

  • +37
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Island Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Dalić je doduše odmarao mnoge igrače, no Island je odigrao hrabru utakmicu pa je njegov izbornik zadovoljan načinom oproštaja od svjetske nogometne smotre.

'Hrvatska je previše kvalitetna. Razočaran sam, ali i zbilja ponosan na karakter i nastup svojih igrača. Bio je to šok kad smo primili gol, ali nismo odustali. Treba zbog toga pohvaliti igrače, ne mogu biti na njih ponosniji,' izjavio je Heimir Hallgrimsson nakon poraza 2:1 te zatim prognozirao Hrvatskoj veliki uspjeh u nastavku turnira:

'Impresivni su, ne bih se iznenadio da Hrvati odu do kraja na ovom Svjetskom prvenstvu.'

Island je tako nakon prvog povijesnog nastupa na Euru debitirao ove godine i na SP-u, a Hrvatska svoj put nastavlja u osmini finala dvobojem s Danskom u nedjelju...