Mbappe donio odluku

Riječi francuskog tinejdžera zaprepastile su moćnog ruskog milijardera

19.06.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Mladi 18-godišnji napadač Monaca Kylian Mbappe – kojeg mnogi nazivaju čudom od nogometaša - donio je konačnu odluku u kojem klubu želi nastaviti karijeru

Iako je još uvijek tinejdžer tamnoputi Kylian Mbappe, suigrač našeg Danijela Subašića, pokazao je veliku zrelost u nekim svojim istupima u medijima. Tako je i njegova najnovija izjava ostavila  mnoge bez riječi:

'Ili idem u Real ili ne idem nigdje!', kazao je Mbappe, strijelac 15 golova u sezoni 2016/17. u kojoj je osvojio titulu francuskog prvaka.

Kratko i jasno poslao je poruku svim ostalim klubovima da niti ne pokušavaju pokrenuti pregovore s vlasnikom Monaca, ruskim milijarderom Dmitrijem Ribolovljevim. Nema sumnje kako je ova kratka i jasna izjava Mbappea zaprepastila ruskog milijardera…

U međuvremenu se dogodio i velik obrat u slučaju Cristiana Ronalda koji je navodno čvrsto odlučio vratiti se u Manchester United koji je za njega odštetu od 200 milijuna eura te 26-godišnjeg golmana Davida de Geu. Tako su stvoreni svi preduvjeti da mladi Mbappe postane nova mlada zvijezda Reala koji, ako Ronaldo zaista napusti klub, preko noći može postati novi idol navijača.

Podsjetimo kako je ranije objavljeno da Real za mladog Francuza nudi odštetu od oko 130 milijuna eura uz dodatak kako je prvi plan bio da Mbappe još jednu sezonu ostane u Monacu što je velika želja njegovih roditelja.

Kako god se okrene sada sve ovisi o Ronaldu…