UZDRMANI CIBOSI

Repeša ne želi o reprezentaciji: Želim samo pobjedu!

26.01.2012 u 15:35

Bionic
Reading

Zagrebačka Cibona u prošlom kolu regionalne ABA lige poražena je od Širokog i taj poraz nije dobro primio trener 'vukova' Jasmin Repeša

U petak u 17.30 sati, umjesto u 20 sati kao što je bilo najavljeno (termin je naknadno promijenjen zbog rukometa), u Draženov dom stiže slovenski Zlatorog Laško…

'Najvažnije je da u petak pobijedimo. O ostalim temama možemo razgovarati sljedeći tjedan', kratko je nakon uobičajene presice rekao Repeša kada smo ga zamolili da komentira medijske napise kako se vraća na mjesto izbornika Hrvatske.

Osim što je u službenom dijelu presice Repeša pozvao gledatelje na novu utakmicu Cibone, naglasio je i probleme koje ima u momčadi nakon spomenute utakmice protiv Širokog.

'Stanje u našoj ekipi je dosta ozbiljno budući da smo na posljednjoj utakmici protiv Širokog izgubili dva igrača – Tomislava Zubčića koji sutra sigurno neće igrati i Khalida El-Amina koji je upitan za sutra. Obojica imaju problema sa skočnim zglobom. Bez obzira na to, nemamo pravo razmišljati o bilo čemu osim o pobjedi. Želim da svi vidimo pomak u kvaliteti naše igre. Pristup je odličan, igrači daju sve od sebe, no problemi s ozljedama koče nas u realizaciji svega što želimo. Sutrašnjoj utakmici moramo se maksimalno posvetiti i pripremiti da ne bi bilo iznenađenja', kazao je Repeša.

Još je dodao kako momčad koju vodi bivši pomoćnik Ivan Sunara 'uvijek dobro stoji na parketu'.

Za očekivati je potpunu mobilizaciju momčadi iako posljednjih dana, zbog problema s ozlijeđenim igračima, nisu mogli normalno niti trenirati. Ponekad je Repeša na treningu imao svega osam igrača, uključujući i 15-godišnjeg 'dragulja' Marka Arapovića koji svakodnevno trenira s prvom momčadi i vrlo brzo očekuju ga prve prave seniorske minute.