DIVLJI FLAMINI

Redknapp: Ćorluku sreća spasila od prijeloma noge

16.02.2011 u 10:55

Bionic
Reading

Osim po pobjedi nad Milanom, gostovanje Tottenhama na San Siru bit će upamćeno po divljačkom startu Flaminija na Vedranu Ćorluki, zbog čega je hrvatski reprezentativac morao napustiti igru te je kraj dočekao na štakama. Prve prognoze govore da se ne radi o prijelomu stopala

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Tottenham je golom Croucha pobijedio Milan na San Siru. Igrači trenutno prvoplasirane momčadi talijanskog prvenstva ovog puta nisu pokazali da mogu prihvatiti poraz. Prednjačio je kapetan Gattuso koji je praktički cijelu utakmicu 'divljao', pa je tako i fizički napao pomoćnog trenera Tottenhama.

No, priča večer jest divljački start Flaminija na Vedranu Ćorluki kada je Milanov veznjak s dvije noge uletio hrvatskom reprezentativcu. Posljedice svega jest da je Ćorluka morao biti iznesen s terena, a završetak utakmice je dočekao na štakama.

Nakon utakmice trener Tottenhama Harry Redknapp je rigao vatru na Flaminija tvrdeći da bi se i Uefa trebala pozabaviti ovakvim pogibeljnim startovima. Prema prvim informacijama ništa nije puklo i to je izvrsna vijest za Ćorluku.

'Prekršaj Flaminija je bio zastrašujući. Išao je s dvije noge. To je bio prekršaj u kojem se lome noge. Ćorluka će obaviti pregled, no mislimo da ništa nije slomljeno i samo srećom mu Flamini nije slomio nogu. Volio bih kada bi Uefa pogledala taj njegov start, a moje je pitanje kako to da nije dobio crveni karton? Pa ljudi, to je prekršaj koji može slomiti ljudima noge', završio je Redknapp.

Start Flaminija na Ćorluku