presreli španjolca

Rebićev suigrač u šoku nakon što je na brutalan način opljačkan na ulicama Milana: Uperili su mi pištolj u glavu!

11.06.2020 u 07:22

Bionic
Reading

Napadač AC Milana Samu Castillejo, suigrač hrvatskog reprezentativca Ante Rebića, doživio je veliku neugodnost na ulicama Milana nakon što su ga na ulici presreli naoružani pljačkaši

Kako pišu talijanski mediji 25-godišnji Španjolac Samu Castillejo zaustavljen je na ulici dok vozio svoj skupocjeni automobil u klasičnoj 'sačekuši.' Vozilima su ga blokirali te mu je jedan od pljačkaša uperio pištolj u glavu te ga tražio da mu preda sve vrijedno što ima kod sebe.

'Kakva je situacija u Milanu? Jučer su me opljačkala dvojica muškaraca s time da su mi uperili pištolj u glavu', napisao je šokirani Castillejo na društvenoj mreži.

No, ono što je svakako važno spomenuti Castillejo odmah je sve prijavio policiji.

Treba reći kako Castillejo, koji je u A C Milan stigao iz Villarreala prije dvije godine kao veliko pojačanje (transfer vrijedan 21,3 milijuna eura!), nije zadovoljio čelnike kluba i novac uložen u njega tako da je ovo možda bio okidač da što prije napusti Milano. Njegov učinak je skroman, a ni on sam nije zadovoljan pa stoga ne čude napisi o njegovom potencijalnom odlasku ovog ljeta.

Nema sumnje kako je ovakva situacija poremetila atmosferu u svlačionici AC Milana uoči završnice Serie A koja je prekinuta sredinom ožujka.