zvijezda je rođena

Jedan od najboljih braniča svijeta ne može vjerovati što mu je Rebić radio!

20.05.2018 u 14:35

Bionic
Reading

Mats Hummels priznaje da se niti njemu niti suigračima nije bilo lako nositi s Antom Rebićem koji je s dva pogotka trasirao put Eintrachtu do pobjede 3:1 protiv Bayerna u finalu njemačkog Kupa...

Bayernova obrana imala je jednu od težih večeri ove sezone protiv Eintrachta u velikom finalu njemačke klupske sezone. Za to je zaslužan Ante Rebić koji je jurio kao brzi vlak i poput tenka probijao kroz skupocjene braniče te s dva pogotka poveo klub iz Frankfuta do impresivne pobjede i osvojenog trofeja nakon punih 30 godina.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Njemački mediji 24-godišnjeg Hrvata proglasili su igračem utakmice i dali mu maksimalnu ocjenu za njegov nastup, a jedino ih je iznenadilo što ne zna ni riječi njemačkog iako je već treću sezonu odradio u Bundesligi.

Bayernovi igrači također hvale Rebića i ne mogu vjerovati što im je radio.

'Užasno je brz, ostavio me dva, tri metra. Niklas Süle je također brz, ali ni on ga nije mogao pratiti. Rebić je brz kao strijela i to je ono na čemu je Eintracht polagao nade,' izjavio je Matts Hummels pa priznao da je razmišljao o tome da sruši hrvatskog reprezentativca prilikom ključnog gola u 82. minuti:

'Razmišljao sam o uklizavanju, ali shvatio sam da bih bio isključen ako ne bih uspio zahvatiti loptu.'

Rebić si je ovom impresivnom utakmicom značajno povećao cijenu na nogometnom tržištu i ne bi bilo iznenađenje da već sljedećeg tjedna Eintrachtu počnu stizati ponude za njega. Tko zna, možda ga čak poželi i Bayern. Kad je već bavarski div klubu iz Frankfurta uzeo Niku Kovača, zašto ne i njegovog miljenika?