VIJUGAVA CESTA ZA LISABON

Realov Iker Casillas već preseljen u Bundesligu

11.04.2014 u 22:04

Bionic
Reading

Vratar i kapetan Real Madrida Iker Casillas na ironičan je način prokomentirao činjenicu da će ''kraljevski klub'' morati igrati i protiv trećeg njemačkog kluba zaredom u Ligi prvaka

'Čini se da se Njemačka nalazi na putu do Lisabona,' rekao je Casillas, aludiravši na činjenicu da se ovogodišnji finale Lige prvaka igra u portugalskoj prijestolnici.

Real je u osmini finala izbacio Schalke, u četvrtfinalu je preskočio Borussiju Dortmund, a u petak mu je ždrijeb u polufinalu namijenio branitelja naslova Bayern.


'U prošlosti nismo igrali dobro protiv njemačkih klubova, no preživjeli smo već dvije runde. Sada nas čekaju atraktivne utakmice protiv Bayerna. Moramo pokušati izbaciti aktualnog prvaka, klub koji je pun sjajnih igrača. Dat ćemo sve od sebe da se nađemo u Lisabonu,' dodao je španjolski vratar koji ove sezone dijeli mjesto prvog vratara Reala.

Točnije, brani u kupu i u Ligi prvaka. Tako je ove sezone upisao nula minuta u Primeri, jer odluka i novog trenera je da u ligi brani Lopez, a u kupu i Europi Casillas. Tako je Iker ove sezone više branio 'po Bundesligi' nego doma i pitanje je hoće li mu se svidjeti obzirom da bi na ljeto lako mogao napustiti Madriđane. Ponuda će sigurno biti sa svih strana, ipak je 'sveti Iker' jedan od najboljih golmana svijeta od tinejdžerske dobi, a najbolje godine tek mogu biti pred njim. Tek su mu 32...

Ako pak protiv Bayerna, a vrlo lako bi mogao, primi gol to će mu biti 700. na vratima Reala. U 673. nastupu.

Sjajno Ikerovo izdanje kod Schalkea, i gol za kraj kojega je mogao samo uljepšati