MODERNA TEHNOLOGIJA

Real uvodi revolucionarnu metodu koju već koristi jedna njihova zvijezda; ovo je čudo

12.05.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Kako biste igrali na najvišoj razini u Real Madridu, morate voditi računa o svakom detalju, a danas je zahvaljujući modernoj tehnologiji vrhunskim nogometašima na raspolaganju mnogo toga

Moderni nogomet je nemilosrdan i igrači se moraju u potpunosti posvetiti kako bi bili na najvišoj mogućoj razini, pogotovo u današnje vrijeme kada je kalendar utakmica prenatrpan.

Rodrygo je to savršeno shvatio i koristi inovativni sustav kako bi mogao regulirati svoje treninge i prilagoditi ih onome što njegovo tijelo iz dana u dan traži od njega.

Brazilac svaku noć spava s pametnim prstenom (neka vrsta tehnologije) koji šalje podatke osobnom treneru kako bi on znao kako je spavao i je li se iz noći u noć koliko-toliko odmorio.

Na temelju dobivenih podataka, Rodrygov osobni trener sastavlja plan rada za taj dan. Jednostavna metoda koja pomaže nogometašu da trenira na najbolji mogući način i ne opterećuje ga pretjeranim naporom u danima kada njegovo tijelo traži malo više odmora.

Sustav je toliko učinkovit da ga želi koristiti i Real za ostatak momčadi sljedeće sezone kako bi svaki igrač prilagodio svoje osobne treninge.