SLUČAJ DE GEA

Real se boji ponavljanja sramote i želi to spriječiti pod svaku cijenu!

07.06.2017 u 08:34

Bionic
Reading

Nakon što je prije dvije godine na bizaran način propao transfer Davida de Gee iz Manchestera u Madrid, Real ovog ljeta nema namjeru ponoviti sličnu blamažu i planira transfer realizirati puno prije kraja kolovoza...

Podsjetimo, u ljeto 2015. godine već je objavljeno kako De Gea postaje novi golman Reala, a Keylor Navas seli u Manchester United, da bi posao propao zbog administrativne pogreške, jer su papiri poslani poslije isteka roka za ljetne transfere.

U Realu koji je unatoč ovom fijasku osvojio dvije Lige prvaka u nizu bez De Gee i dalje sanjaju o dolasku sjajnog španjolskog golmana u Madrid, ali ovog ljeta nemaju namjere ponovo se osramotiti.

Kako javlja dnevnik Marca, 'kraljevski klub' ovaj se put neće cjenkati niti odugovlačiti i spreman je što prije uplatiti 75 milijuna eura Manchester Unitedu kako bi dobio golmana kojeg toliko želi.

Vjeruje se da bi posao mogao biti dovršen već u lipnju pa će Real do početka nove sezone sredinom kolovoza imati vremena ukomponirati 26-godišnjaka u šampionsku momčad koja posljednjih godina dominira u Europi, a konačno je ove sezone osvojila i Primeru...