perez zna tko je potreban realu

Real pušta jednu od najvećih zvijezda kako bi predsjedniku ispunili želju?!

14.05.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Već se nekoliko mjeseci spominje kako na Santiago Bernabeuu razmišljaju o osvježivanju momčadi. Navodno je prvi na listi želja Realova predsjednika Florentina Pereza veznjak Chelseaja Belgijanac Eden Hazard

Nogometaš Chelseaja Eden Hazard ove je sezone pod Conteovim vodstvom blistao u dresu Chelseaja te je jedan od najzaslužnijih za naslov engleskog prvaka.

Očito je svojim igrama zadovoljio i ukus Realova predsjednika Florentina Pereza jer, kako prenose španjolski mediji, ovog ljeta madridski klub učinit će sve da Hazarda dovedu na Santiago Bernabeu.

Isti izvor napominje kako će Real Chelseaju ponuditi jednu od najvećih zvijezda, odnosno Garetha Balea koji ove sezone ima velikih problema s ozljedama.

Velšanin već dugo ima želju vratiti se u Englesku, a 'kraljevi' ne bi imali ništa protiv ako bi njegov povratak bio dio posla oko Hazardova dolaska.

No sigurno će i Chelsea imati svoje uvjete, baš kao i Conte, koji se sigurno neće olako riješiti tog odličnog veznjaka.

Međutim, svi znamo da je nogomet postao veliki posao i ako obje strane nađu svoj interes, vjerujemo da će već naći načina da zadovolje sve zainteresirane strane.