Talijani pred porazom

Real pronašao način kako zadržati Modrića: Ovo Luka nikako ne može odbiti

09.08.2018 u 11:49

Bionic
Reading

Talijanski Tuttosport tvrdi da je došlo do preokreta u slučaju Modrić, a Real s ponudom novog ugovora koji će mu garantirati 12 milijuna eura godišnje plaće trebao bi zadržati našeg veznjaka...

Podsjetimo, već danima traje sapunica oko mogućeg odlaska 32-godišnjeg hrvatskog reprezentativca iz Madrida i prelaska u redove milanskog Intera koji pokušava odgovoriti Juventusu pojačanom Cristianom Ronaldom.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U talijanskim medijima moglo se svašta pročitati posljednjih tjedana, uključujući i tvrdnju da Modrić pod svaku cijenu želi promjenu i nagovara upravu Reala da ga pusti, no polako i u Italiji priznaju poraz.

Naime, Modrić se priključio treninzima Reala ovog tjedna, a sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom odgođen je na par dana, što pokazuje da mu se ne žuri pobjeći iz Španjolske.

Dnevnik Tuttosport tvrdi da je 'kraljevski klub' pronašao način kako zadržati najboljeg igrača SP-a u Rusiji. Namjerava mu podići plaću s 10 na 12 milijuna eura godišnje, u novom četverogodišnjem ugovoru što bi ga moralo trajno vezati za klub do samog kraja karijere.

To je cifra koju Inter ipak nije spreman platiti i ponuda je koju Luka nikako neće moći odbiti, bez obzira na eventualnu želju za novim izazovom...