postignut dogovor

HNS i službeno potvrdio: Sapunica oko Zlatka Dalića je napokon završena

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Zlatko Dalić ostaje i dalje na čelu hrvatske nogometne reprezentacije, nakon što je u razgovoru s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom pretresao sve probleme s kojima se suočio tijekom dosadašnjeg mandata, objavio je u četvrtak HNS na svom internetskom portalu.

'Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima', stoji u izjavi izbornik Zlatka Dalića koju je HNS objavio u priopćenju nakon sastanka koji je održan u Novom Vinodolskom, a na kojem su Dalić i Šuker razgovarali o svim aspektima suradnje koja je sa sadašnjim izbornikom započela u listopadu, a kulminaciju imala osvajanjem naslova svjetskog doprvaka u Rusiji.

'Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede', izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Zaključci sa sastanka Šukera i Dalića bit će formalizirani na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a koji će biti održan u tjednu oko 20. kolovoza, kad će izbornik objaviti popis igrača na koje računa za dvije gostujuće rujanske utakmice naše reprezentacije, prijateljski dvoboj s Portugalom 6. rujna te premijernu utakmicu u UEFA Ligi nacija protiv Španjolske 11. rujna.

  • +91
  • +88

Doček Zlatka Dalića u Livnu

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX