Bliži se zimski rok

Real Madrid nije zadovoljan napadačkom linijom: 'Kraljevi' kreću po napadača koji je prošle sezone zadivio svijet

19.11.2019 u 07:01

Bionic
Reading

Krzysztof Piatek ponovno je na meti Real Madrida koji ga želi dovesti već ove zime

Krzysztof Piatek je u talijansku Serie A stigao iz poljske Cracovije i već u prvih pola godine oduševio. U dresu Genoe koja ga je i otkrila i dovela u Italiju je u 21 utakmici zabio 19 golova, a onda je na polusezoni otišao u Milan za 35 milijuna eura. Iako je ove sezone malo stao s golovima, njegova je statistika i dalje impresivna.

U dresu Milana je u 33 utakmice zabio 14 golova i upisao jednu asistenciju, a kako ima tek 24-godine i dalje je vruća roba na tržištu nogometnih transfera. Piatek je ljetos bio ponuđen Real Madridu, ali 'kraljevski klub' se tada nije odlučio za realizaciju tog transfera. Španjolski i talijanski mediji pišu kako bi se njihovi putevi mogli ipak ukrstiti i to već ove zime.

U Realu nisu zadovoljni izvedbama Luke Jovića i Mariana Diaza pa su odlučili potražiti neko novo rješenje. Traže igrača koji bi mogao pomoći Karimu Benzemi i koji je spretan u šesnaestercu. Iako Piatek trenutno nije u formi, u Realu su uvjereni da ga mogu probuditi i dovesti na razinu iz Genoe kada je trpao kao na traci.

Na Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, ali Realu ne bi bio problem platiti ni dvostruko za sjajnog Poljaka. Prijelazni rok je blizu, a čini se kako Real ne želi propustiti priliku da dovede igrača koji bi mogao biti 'novi Lewandowski'.