spremni na velike promjene

U Real Madridu se pripremaju za eru nakon Luke Modrića: 'Kraljevski klub' pronašao tri zamjene za kapetana Vatrenih

16.11.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Real Madrid se želi osigurati za eventualni odlazak Luke Modrića iz kluba, a kao njegove zamjene vide Paula Pogbu, Donnyja van de Beeka i Christiana Eriksena

Luka Modrić je u Real Madrid stigao na ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura i ubrzo postao glavni igrač 'kraljevskog kluba'. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je za ponajbolji svjetski klub odigrao 312 utakmica i zabio 18 golova, te upisao 50 asistencija.

U Realu ga jako cijene i vjerojatno bi sve dali za čarobni napitak kojim bi ga vječno održali mladim i imali u ekipi, no svjesni su da se to neće dogoditi pa se polako pripremaju za eru nakon Modrića. Luka ima 34 godine, a za njega su zainteresirani brojni europski velikani među kojima prednjači Milan, a nije isključen ni odlazak u američku MLS ligu.

Španjolski mediji pišu kako su se u Realu počeli pripremati za njegov odlazak iz kluba. Čak i da ne ode u iduća dva prijelazna roka, s 34 godine na leđima neće još dugo biti na najvišem nivou i u Madridu su toga svjesni, a već imaju tri rezervne opcije.

Paul Pogba je velika želja Zinedinea Zidanea koji je na njemu inzistirao ljetos. Florentino Perez je pokušao sve da ga dovede, ali Manchester United nije htio popustiti pa od toga na kraju nije bilo ništa. Ove zime će 'kraljevi' ponovno krenuti po njega, ali on nije jedini na popisu želja.

Tu je i dugogodišnja želja Florentina Pereza Christian Eriksen koji igra u Tottenhamu s kojim je gotovo nemoguće voditi pregovore i iz njih izaći kao pobjednik. Ipak, izgledno je da će 27-godišnjak otići iz kluba već ove zime s obzirom na to da mu ugovor s Tottenhamom vrijedi do ljeta 2020. godine. Tu Real vidi svoju šansu i navodno već pregovara s igračem oko njegovih uvjeta za dolazak u klub.

Treća zamjena za Luku Modrića je 22-godišnji Ajaxov veznjak Donny van de Beek koji je eksplodirao prošle sezone, a sjajne igre nastavio i dalje. Ove sezone je u 18 utakmica zabio sedam golova i upisao šest asistencija i sigurno je igrač za budućnost. Čeka nas zanimljiv zimski prijelazni rok koji bi mogao otkriti tko će od navedene trojice uskočiti u Modrićeve kopačke.