BILA BI TO PRAVA 'BOMBA'

Real Madrid donio konačnu odluku, ali na koji način će izvesti kompliciranu operaciju?

25.04.2018 u 06:43

Bionic
Reading

U sjeni polufinalnih utakmica nogometne Lige prvaka, aktualni europski prvak Real Madrid priprema teren za jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa

Predsjednik 'kraljeva' Florentino Perez i broj '2' kluba sa Santiago Bernabeua Jose Angel Sanchez usuglasili su mišljenja i donijeli odluku: Idemo po Mohameda Salaha (25).

Liverpoolov ofenzivac od kada je došao na Anfield nemilosrdno zabija u Premiershipu i Ligi prvaka, u sezoni je prešao 40 pogodaka, a to nije moglo proći nezamijećeno u Realu.

>> Mohamed Salah - pobijedio siromaštvo i predrasude te za svijet postao više od nogometaša

Egipćanin ima ugovor s Liverpoolom do lipnja 2022, u tome gradu stekao je status božanstva pa Madrižanima neće bit lako da realiziraju transfer, no kad su u Realu tako složni oko nekog igrača onda je jasno da će 'Redsi' na stol primiti ludu ponudu.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju španjolskih medija u europskom prvaku su pripremili čak 140 milijuna eura za što vjeruju da je dovoljno da se slomi otpor engleskog premijerligaša, a postoji i ideja da bi se manji dio odštete isplatio s igračem kojeg bi Real dao Liverpoolu. Trenutačno se kod te opcije spominje veznjak Dani Ceballos (21).

No ne tako davno u vezu s Liverpoolom dovodio se Luka Modrić, klub s Anfielda zainteresiran je za 32-godišnjeg veznjaka, a navodno ni kapetan hrvatske reprezentacije ne bi imao ništa protiv da se na taj način rasplete njegova nogometna budućnost.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I zato ako je Real krenuo po Salaha tada je sve moguće pa i to da se odjednom i ime Luke Modrića počne spominjati u pregovorima između dva nogometna velikana.

Najbolje od Mohameda Salaha Izvor: Društvene mreže