ODMAH BI SE VRATIO

Bivša zvijezda Barcelone otkrila nepoznate detalje; Da, otišao sam uvrijeđen, ali...

24.04.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Kada je Brazilac Dani Alves 2016. godine napustio Barcelonu mnogi navijači kluba iz Katalonije su bili žalosni jer se svojim osebujnim stilom igre sjajno uklopio u taj klub s kojim je ukupno osvojio čak 23 trofeja

Kao što je poznato Dani Alves Barcelonu 2016. godine i otišao u Juventus gdje se nije dugo zadržao jer je poziv iz francuskog PSG-a bio 'jako zanimljiv.'

No, nedavno je za Globo TV Alves dao vrlo zanimljivu izjavu kojom je – na temu mogućeg povratka na Camp Nou - dirnuo u srca sve navijače Barcelone.

'Barcelona je moj dom. Znate, nemoguće je reći kako se nikada neću vratiti. Sutra bih se vratio da me Barcelona pozove! Lagao bih kad bih rekao da nisam otišao uvrijeđen. Otišao sam uvrijeđen jer mislim da sam puno uložio u stvaranje povijesti Barcelone. Sudjelovao sam u osvajanju 23 trofeja u osam godina', rekao je iskreni Dani Alves dodavši:

'Završio sam svoj staž u Barceloni ostvarivši puno odličnih rezultata, a oni (ljudi u klubu, op.a.) za sve to nisu imali previše poštovanja. Oproštaj? Nisam ga želio jer je to moj vječni dom. Pa, kakav je smisao oproštajne utakmice ako se imate želju vratiti?', poslao je znakovitu poruku Brazilac.

  • +10
Kup kralja, Sevilla - Barcelona Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL