Tema sp u rusiji

Švedski izbornik poslao poruku Zlatanu Ibrahimoviću; je li baš ovakva izjava očekivana?

24.04.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Nedavno je švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović, koji u svom novom klubu Los Angeles Galaxy igra jako dobro, poslao zanimljivu poruku vezanu uz nastup na Svjetskom prvenstvu

Podsjetimo, Ibrahimović je na svom twitter profilu napisao: 'Mogućnost nastupa na SP-u penje se u - nebesa'.

No, isto tako činjenica jest kako su Švedski su reprezentativci bez Ibrahimovića koji se oprostio od žutog dresa 2016., preko dodatnih kvalifikacija tj. preko Italije, izborili nastup na SP-u u Rusiji.

No, temperamentni nogometaš, koji po ocu vuče podrijetlo iz BiH te po majci iz Hrvatske, očito ozbiljno razmišlja da se službeno od dresa Švedske oprosti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. No, ako napravi jedan krivi korak do toga neće doći.

Naime, kada su novinari upitali švedskog izbornika Jannea Anderssona o povratku Ibrahimovića u reprezentaciju, rekao je:

'Ibrahimović može ići na Svjetsko prvenstvo, ali ako je zaista promijenio svoje mišljenje onda me mora nazvati i reći kako ponovno želi biti dio naše momčadi. Ukoliko se to dogodi onda ćemo sjesti i razgovarati o tome što bi njegov povratak predstavljao za našu selekciju i kako bi igrali', poslao je izbornik jasnu poruku Ibrahimoviću dodavši:

'Ipak, dok se to ne dogodi sve ostalo su samo špekulacije. Iskreno, ne znam bi li se sada uklopio u naš sistem igre i ne želim razmišljati o tome dok ta opcije na postane realna. Potrebno je samo da me nazove i kaže mi da se želi vratiti. Eto, ne može biti jednostavnije', završio je Andersson.

Nema sumnje kako su ove riječi švedskog izbornika već istog dana stigle do SAD-a. Dakle, mogućnost povratka Ibrahimovića u reprezentaciju zaista postoji, ali za tako nešto ipak će napadač, koji je u 37. godini života, morati što prije nazvati izbornika.

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.