SKUP POSAO 'KRALJEVA'

Real Madrid dogovorio napadača za 60 milijuna eura; sljedeći tjedan sve će biti službeno potvrđeno

17.05.2019 u 08:11

Bionic
Reading

Sezona još uvijek nije završila, nije ni ljetni prijelazni rok, ali u Realu rade na slaganju momčadi za sljedeću sezonu. Dogovoreno je novo skupo pojačanje

Prije mjesec dana Eintracht je aktvirirao klauzulu u ugovoru srpskog napadača te je otkupio Luku Jovića (21) koji je zadnje dvije sezone bio u bundesligašu na posudbi iz Benfice.

No srpski golgeter neće se zadržati u njemačkog prvoligašu, jer će u ljeto prijeći u redove madridskog Reala. Prema pisanju španjolskih medija posao je gotov, a sljedećeg tjedna iz 'kraljevskog kluba' službeno bi trebali potvrditi transfer.

Eintracht bi na ime odštete dobio fenomenalnih 60 milijuna eura, a napominjemo da ga je od Benfice kupio za sedam milijuna.

  • +4
Chelsea - Eintracht Frankfurt; polufinale Europske lige, 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Inače, Jović  je odigrao sjajnu sezonu, zabio je deset pogodaka u Europskoj ligi u kojoj je Eintracht došao do polufinala, a u njemačkom prvenstvu zatresao je mrežu 17 puta, a njegova momčad, prije zadnjeg kola, još uvijek je u igri za plasman u Ligu prvaka.