potres u juventusu

Suigrači se pobunili protiv Cristiana Ronalda: Zbog njega će mnogi ovog ljeta otići iz kluba...

16.05.2019 u 18:43

Bionic
Reading

Kraj sezone sve je bliže, a u svlačionici Juventusa je zakuhalo. Neki su se igrači navodno otvoreno suprotstavili 'tiraniji' Cristiana Ronalda oko kojeg se sve vrti u momčadi 'stare dame'. Problem je navodno njegovo ponašanje i dominacija na terenu

Čini se kako je dolaskom Cristiana Ronalda u Juventus najviše izgubio Paulo Dybala (25). Koliko? Pa recimo to ovako - prošle je sezone u Serie A odigrao 33 utakmice i na terenu proveo 2357 minuta te zabio 22 gola. Ove je sezone stao na 28 utakmica, 1957 minuta i - samo pet golova!

Zato nije ni čudo da se Argentinac osjeća ugroženo, a sve njegove - ali navodno i još nekih suigrača iz Juventusa - iznio je njegov brat Gustavo Dybala u razgovoru za argentinske medije.

'Situacija nije dobra, loše se stvari događaju u svlačionici, puno je nezadovoljnih', kazao je Gustavo Dybala te se okrenuo problemima koje proživljava njegov brat Paulo:

'S Ronaldom nema problema izvan terena, ali na travnjaku je to drukčija priča. Jednostavno ne možete protiv njega! Moj brat se osjećao ugodno u Italiji, ali to sada više nije slučaj.'

  • +6
Paulo Dybala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Problem? Popriličan jer Dybala je trebao biti jedan od ključnih igrača Juventusa, a sada očigledno stagnira. Uz sve to pojavio se i interes Manchester Uniteda koji bi ga želio u svojim redovima. Obitelj Dybala sada kroz medije radi pritisak na čelnike Juventusa, ali male su šanse da će se nešto bitno promijeniti.

No, čini se kako nije Dybala jedini koji se više ne osjeća ugodno.

'Paulo nije jedini koji je nesretan. Mnogi su u svlačionici Juventusa u sličnoj situaciji i sigurno je da moj brat neće biti jedini koji će otići iz Torina', zaključio je Gustavo Dybala.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

U isto vrijeme naš se Mario Mandžukić nije oglašavao, polako se vraća nakon ozljede i prema najavama mogao bi biti spreman za posljednja dva prvenstvena kola.