sve zbog 'irokezice'

David Beckham nakon dva desetljeća otkrio kako je izgledalo kad bi Alex Ferguson 'poludio'

16.05.2019 u 16:51

Bionic
Reading

Koliki je autoritet bio trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson najbolje pokazuje slučaj Davida Beckhama, koji je, iako je bio najveća zvijezda u momčadi, morao ošišati svoju 'irokez' frizuru uoči početka utakmice protiv Chelseaja u engleskom Superkupu 2000. godine...

'Frizuru sam dao napraviti nekoliko dana ranije, ali me je bilo strah da je Ferguson ne vidi. Zbog toga sam u svlačionici imao kapu na glavi. Na treningu sam također nosio kapu, na doručku i večeri', prisjetio se David Beckham (44) koji je od 1992. do 2003. godine bio najveća zvijezda Manchester Uniteda.

'I na dan utakmice engleskog Superkupa protiv Chelseaja, dok smo išli autobusom na Wembley, imao sam kapu na glavi. No, došao je trenutak kad se više nisam mogao skrivati. U svlačionici uoči početka utakmice morao sam skinuti kapu i kad je Ferguson vidio moju irokezu rekao mi je da ju - ošišam!', prepričavao je popularni Becks te nastavio:

  • +4
David Beckham kosa Izvor: Profimedia, Društvene mreže / Autor: Profimedia, Instagram

'Ja sam se samo nasmijao, a Ferguson mi je odgovorio: 'Ne zezam se, ošišaj to!' Na brzinu sam morao pronaći škare i ošišati se, i tek onda sam mogao istrčati na teren. Tako je to, trener je uvijek u pravu', ispričao je Beckham za britanske medije povodom 20. obljetnice Unitedove trostruke krune, kada su osvojili domaće prvenstvo i Kup, te Ligu prvaka.

'Sumnjam da bi se to dogodilo u današnje vrijeme kada viđamo svakojake frizure, tetovaže i kopačke u svim mogućim bojama', zaključio je David Beckham.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia