pomlađuju ekipu

Real Madrid daje svoju zvijezdu i novac za nasljednika Luke Modrića i suigrača Danija Olma s kojim je ostvario povijesni uspjeh

19.12.2019 u 22:05

Bionic
Reading

Real Madrid nudi Jamesa Rodrigueza i novac za Fabiana Ruiza iz Napolija

Real Madrid ne odustaje od želje da u svoje redove dovede zvijezdu Napolija Fabiana Ruiza. 23-godišnji španjolski veznjak u Napoli je došao iz Real Betisa na ljeto 2018. godine za 30 milijuna eura, a posebno je oduševio u dresu Španjolske U-21 reprezentacije koju je kao kapetan, uz Danija Olma, odveo do europskog zlata.

U Madridu mladog Ruiza vide kao idealno pojačanje za vezni red u kojem su Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro koji su već u ozbiljnijim igračkim godinama. Ruiz bi tako bio sjajno pojačanje i mogao bi s Federicom Valverdeom tvoriti ubojiti dvojac u godinama koje dolaze.

Real je Ruiza pokušao dovesti i prošlog ljeta, ali Napoli je tražio preko 100 milijuna eura pa nije postignut dogovor. Španjolski El Desmarque piše kako je Real sada odlučio promijeniti pristup i u transfer uključiti i jednu svoju veliku zvijezdu.

Prema izvještaju ovog španjolskog medija Real će ponuditi Napoliju Jamesa Rodrigueza u zamjenu za Fabiana Ruiza. James već neko vrijeme nije u planovima Zinedinea Zidanea, a ove sezone je u još većim problemima s minutažom zbog ozljede ligamenata. 28-godišnji Kolumbijac prema Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura pa je moguće da će Real morati s njime u Napoli poslati i novac ako Talijani pristanu na njegov dolazak.