perez zna što radi

Madridski Real dogovorio vrhunsko pojačanje, i još k tome dolazi - besplatno

26.12.2021 u 16:15

Bionic
Reading

Baš kao što su u ljeto 2021. godine besplatno doveli Davida Alabu, Kraljevi iz Madrida na isti način žele dovesti još jednog vrhunskog braniča, Antonija Rüdigera

Njemački nogometaš standardan je član prve momčadi Chelseaja i pod vodstvom Thomasa Tuchela igra u odličnoj formi. No, transfer u Real Madrid ipak je izazov i za ovog igrača, koji je prošle sezone s Chelseajem stigao do naslova europskog prvaka.

Veliku ulogu u povezivanju dviju, odnosno triju strana, odigrao je i dugogodišnji veznjak Real Madrida, Toni Kroos, koji je dobar prijatelj s Rüdigerom. Odlična stvar za Real Madrid je i ta što bi Nijemac trebao stići potpuno besplatno, s obzirom na to da mu ugovor s Plavcima istječe na kraju sezone, te nije našao zajednički jezik s čelnicima londonskog kluba oko njegova produženja.

Rudiger je u Chelseaju definitivno proživio najljepše trenutke u svojoj klupskoj karijeri, s obzirom na to da je s ovim klubom osvojio jedine trofeje (Liga prvaka, Europa liga, UEFA Superkup, FA kup i ) u klupskom nogometu.

Osim ovih, s reprezentacijom Njemačke je 2017. godine osvojio Kup Konfederacija u Rusiji.

Rüdiger je profesionalnu karijeru započeo u Stuttgartu, a prije prelaska u Chelsea 2017. igrao je za Romu, što na posudbi, što kao njihov igrač.