VIDEO SVE OTKRIO

[VIDEO] Sukob Perišića i suigrača o kojemu bruji cijela Italija. Dok su drugi slavili oni su se namjerili jedan na drugoga

26.12.2021 u 15:37

Bionic
Reading

Četiri dana nakon pobjede Intera protiv Torina 1:0 u 19. kolu talijanske Serie A internetom je počela kružiti snimka koja otkriva sukob u kojem je sudjelovao i hrvatski reprezentativac u redovima Intera Ivan Perišić

Drugi akter incidenta je njegov suigrač Urugvajac Matias Vecino.

Nakon susreta Interovi igrači si međusobno čestitaju i slave, neki već idu prema navijačima kako bi s njima podijelili radost pobjede, dok Perišić i Vecino istovremeno ulaze u verbalni sukob krećući se jedan prema drugome.

Vecino je bio vidno iznerviran pa je sreća da su suigrači Radu i Džeko primijetili sukob i stali između 'zaraćenih' strana. U pomoć je priskočio i trener Simone Inzaghi. Na snimci se vidi da je odgurnuo Urugvajca od Hrvata.

Sukob možete pogledati OVDJE.

Je li sukob posljedica nervoze zbog činjenice da se bliži 1. siječnja kada će se diljem Europe početi preslagivati kockice u igračkom kadru nije poznato. Perišić je u Interu standardan, no obostrana želja za ostankom nije dovoljna. Potrebno je i sporazumno zadovoljiti obje strane, a to će biti teže.

Kada je Vecino u pitanju, njegova uloga u momčadi je bitno manja i vrlo je moguće da ubrzo postane bivši.