ZA 'KRALJEVE' TO NIJE PROBLEM

Real dobio priliku 'ukrasti' Neymara od PSG-a; Španjolci otkrili neočekivanu klauzulu u ugovoru

03.05.2019 u 06:01

Bionic
Reading

Kad god se približava prijelazni rok, a PSG ne osvoji nogometnu Ligu prvaka, uvijek se pokrene priča oko odlaska najvećih zvijezda s Parka Prinčeva, a ponajviše se špekulira s transferom Neymara (27)

Brazilac odrađuje svoju drugu sezonu PSG-u, u koji je došao u ljeto 2017. za rekordnih 222 milijuna eura. No uloženi novac Neymar nije još opravdao, dominacija u Francuskoj se očekivala, ali klubu iz Pariza i dalje bježi Liga prvaka, a i on je prečesto ozlijeđen te izvan terena.

Ipak, Neymar je i dalje tražena roba, najviše se za njega zanimao Real, a prema informacijama Mundo Deportiva u ugovoru Brazilca postoji jedna klauzula koja mu može olakšati odlazak.

Naime, iako u PSG-u govore da Neymar nema nikakvu otšetnu klauzulu, španjolski medij saznaje da nije baš tako i da ovaj ofenzivac može napustiti PSG ako netko na kraju sezone 2019/2020. isplati 170 milijuna eura.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tu Real vidi svoju priliku da dovede Neymara već ovo ljeto, odnosno vjeruje se da bi ga PSG bio prisiljen prodati kako bi bar vratio tih 222 milijuna eura nego da im Brazilac 2020. pobjegne za 52 milijuna eura manji iznos.

Inače, Neymar ima ugovor s Parižanima do lipnja 2022.