NEMA POPUSTA

Razriješena neugodna situacija oko Neymara; definitivno je jasno gdje razmaženi Brazilac nastavlja karijeru

16.07.2019 u 16:37

Bionic
Reading

Neymar se u ponedjeljak priključio treninzima PSG-a i po svemu sudeći odradit će još jednu sezonu u dresu francuskog prvaka

Neymar se u ponedjeljak priključio treninzima PSG-a i po svemu sudeći odradit će još jednu sezonu u dresu francuskog prvaka Neymar je u kolovozu 2017. za rekordnih 222 milijuna eura stigao iz Barcelone u PSG, a od tada se svakog prijelaznog roka piše o njegovom odlasku s Parka prinčeva. Njegov transfer aktualan je bio i ovoga ljeta, najviše se spominjao povratak na Camp Nou, nešto manje prelazak u Real...

On nije skrivao želju za bijegom iz Pariza, čak se nije pojavio ni na prozivci uoči priprema, ali u PSG-u su ostali čvrsti te su odlučili zadržati svoju razmaženu želju, jer konkretnih ponuda nije bilo.

Da, iz izvora bliskih PSG-u saznaje se da nije bilo nikakave službene ponude Barcelone koja se ionako nedavno istrošila kada je za 120 milijuna eura dovela Antoine Griezmanna iz Atletica.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uglavnom, Neymar se pojavio na treningu i kao da se ništa nije dogodilo. Pozdravio se sa suigračima i trenerom, porazgovarao sa sportskim direktorom Leonardom oko svojeg statusa te je valjda shvatio da mu je bolje da se baci na posao, jer ne ide nigdje iz PSG-a.

Inače, Neymar je ugovorom vezan uz PSG do ljeta 2022.