TEŽAK PORAZ OD RIJEKE

Razočarani Hajduk: Sve naše zamisli su se raspršile!

18.02.2015 u 19:47

  • +5

MAXtv Prva liga, 20. kolo: Rijeka - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Trener Hari Vukas priznaje da su svi u splitskom klubu razočarani nakon poraza, dok Matjaž Kek upozorava kako u Rijeci moraju ostati mirni i skromni kako bi izvukli maksimum iz ove momčadi do kraja sezone

Rijeka se lako obračunala s Hajdukom ove srijede na Kantridi. Dva pogotka Jugovića i jedan Balaja oduševili su domaće navijače, dok Splićani nisu napravili mnogo, posebno u drugom dijelu u kojem nisu uputili niti jedan udarac prema golu Prskala.

'Jako je teško bilo što reći nakon ovoga, Rijeka je zasluženo pobijedila, bila je bolja. Sve naše zamisli su se raspršile već na početku utakmice, primili smo dva prelagana gola, poslije se bilo teško vratiti, ali mi nismo uspjeli niti neku smisleniju akciju napraviti. Naravno da smo svi razočarani,' priznaje privremeni trener Hari Vukas koji nije htio otkriti hoće li i dalje voditi klub.

'Zamisao je bio da Rijeku učinimo što nervoznijom na punu obranu. Međutim, nismo uspjeli istrčati niti jednu pravu kontru, a kad nam je Rijeka i dozvoljavala da imamo loptu, jednostavno nismo imali rješenja prema naprijed,' zaključio je splitski strateg.

U Rijeci veliko zadovoljstvo. Pojačanja se polako uigravaju, klubu se smiješi još jedna dobra europska jesen sljedeće sezone.

'Jednostavno smo bili bolji, konkretniji, dominantniji. Mogla je pobjeda biti još i izraženija, zato sam zadovoljan. Od srca čestitam igračima. Ta nam pobjeda vrijedi, to je pobjeda za naše navijače, za predsjednika i nas same. Ta je pobjeda potvrda jednog rada. Moramo biti mirni i skromni pa će doći rezultati, jer u ovim igračima ima puno potencijala,' ponosno je ustvrdio Matjaž Kek.