Iznad svih, Hrvatska

Što se to događa u Hajduku? Uprava kluba nema vremena za Hrvatsku, igrači dobili slobodno da odu na Poljud

10.10.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Iako uprava Hajduka neće doći na susret s Mađarskom, igrači su od trenera Damira Burića dobili slobodan dan da odu pogledati tu utakmicu

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon četiri i pol godine i one nesretne svastike koja se 'ukazala' na travnjaku igra ponovno na Poljudu. Iako je splitski stadion dom Hajduka, čelnici hrvatskog prvoligaša neće se pojaviti na utakmici s Mađarskom.

Hajduk je organizirao mini pripreme na Braču za vrijeme reprezentativne stanke, a u Postirama će danas - kako se doznaje - biti predsjednik Hajduka Marin Brbić i njegov zamjenik Lukša Jakobušić koji su baš u vrijeme kada će 'Vatreni' igrati s Mađarskom dogovorili sastanak sa stručnim stožerom pa nikako ne mogu stići na Poljud. Stoga su se mnogi s pravom zapitali što se to događa u Hajduku? No, zapravo drame nema...

Naime, iako vodstvo 'bijelih' neće dati podršku Hrvatskoj, igrači Hajduka odlučili su da neće ići njihovim stopama i dolaze na svoj Poljud dati podršku viceprvacima svijeta. Iz izvora bliskih klubu doznajemo kako je većina prvotimaca Hajduka zamolila trenera Damira Burića da im pomakne trening u četvrtak kako bi mogli stići na utakmicu.

Burić, koji će izgleda ipak morati ostati na Braču i čekati Brbića i Jakobušića, ispunio je želju svojim igračima i dao im slobodno kako bi mogli otići na ogled Hrvatske i Mađarske. Iako će većina igrača biti na utakmici, neće ići organizirano već zasebno s obiteljima jer i za njih vrijede pravila s ulaznicama i pokazivanjem osobnih dokumenata.

Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr