SMIJEŠNE SCENE

Raskol između zvijezda PSG-a; na terenu kao djeca u vrtiću

18.09.2017 u 11:37

Bionic
Reading

PSG rastura u francuskom prvenstvu, ali situacija među najvećim zvijezdama pariške momčadi daleko je od idealne i prijeti da naruši atmosferu u svlačionici

Parižani su stigli i do šeste prvenstvene pobjede u isto toliko kola, a gosti iz Lyona su si presudili s dva autogola (Marcelo 75, J. Morel 86.). Vodeća momčad prvenstva zabila je ukupno 21 gola (primila tek tri), dakle 3,5 po utakmici.

Zaista impresivne brojke, ali poslije novog trijumfa francuski mediji pričali su o nekim drugim stvarima koje su se događale na terenu. Naime, najveće zvijezde sastava počele su se ponašati kao djeca u vrtiću i ne mogu se dogovoriti oko toga tko će izvoditi slobodnjake i penale.

Neymar i Cavani - sukob oko lopte

Tako u jednoj situaciji Dani Alves nije dao loptu Cavaniju da opali slobodni udarac nego ju je čuvao i zatim pružio Neymaru, a isto tako kod penala za PSG Cavani i Neymar su imali novu raspravu oko toga tko bi trebao biti izvođač.

  • +18
PSG - Lyon, 6. kolo Le Championata Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Na kraju je Urugvajac izašao kao pobjednik te je dobio priliku s bijele točke, ali prethodni sukob s Neymarom ga je toliko dekoncentrirao da nije pogodio.

'Na terenu je potreban gospodski dogovor. Ako se ne mogu dogovoriti njih dvojica, ja ću odlučiti. Ne želim da ovo bude problem', rekao je Unay Emery.