domaća poslastica

Ranjeni Inter dolazi na nišan Kekovoj Rijeci: Saznajte gdje pratiti okršaj na Rujevici

03.08.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke otvorit će 2. kolo HT Prve lige dvobojem na Rujevici protiv Intera (Arena Sport 3, 18:30) u kojem će biti apsolutni favorit nakon viđenog na otvaranju nove sezone...

Momčad Matjaža Keka i ove će sezone zasigurno biti u samom vrhu HT Prve lige, a možda se boriti i za titulu, ako se dobro posloži do kraja ljeta.

  • +3
HT Prva liga, 1. kolo: Rijeka - Gorica Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Na otvaranju sezone Riječani su protiv novog prvoligaša Gorice ostvarili rutinsku pobjedu golovima Pavičića i Pavelića, s kojom su došli do rane prednosti od dva boda ispred Dinama koji je kiksao protiv Rudeša.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Uoči prvih europskih iskušenja protiv norveškog Sarpsborga Rijeku ovog petka čeka novi dvoboj na Rujevici, ovaj put protiv zaprešićkog Intera.

okršaj na Rujevici

Evo gdje gledati utakmicu Rijeke i Intera

Ljubitelji nogometa moći će pratiti okršaj Rijeke i Intera na Rujevici na svom MAXtv-u na kanalu Arena Sport 3, s početkom u 18:30.

'Očekujem utakmicu gdje bismo mi trebali dominirati u posjedu, no bitno je hoćemo li biti agresivni i direktni,' izjavio je Matjaž Kek koji vjerojatno neće odmarati svoju momčad za Norvežane, s obzirom da je gotovo tjedan dana do te utakmice.

Rijeka će biti apsolutni favorit na Rujevici, jer Inter je izgledalo jako slab protiv Lokomotive prije tjedan dana, u utakmici u kojoj je izgubio s visokih 4:0 na Maksimiru.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Pred Samirom Toplakom težak je posao ove sezone, a možda i borba za opstanak pa će morati mudro posložiti momčad kako bi izvukla maksimalan mogući broj bodova, posebno na ovako teškim gostovanjima kao što je riječko.

'Mi smo doživjeli težak poraz koji ne iznenađuje s obzirom na sve naše probleme. Ukoliko ne posložimo obranu, imat ćemo velikih teškoća. Sva su četiri pogotka pala nakon pogrešaka naše uže obrane,' priznao je Toplak koji se nada da se slično neće ponoviti na Rujevici, jer Inter je posljednji na ljestvici i novi debakl bi ga na tom mjestu samo učvrstio...