MALA ŠALA

Ramos zabio 'panenku' za voljenog Mourinha

30.12.2010 u 13:15

Bionic
Reading

U humanitarnoj utakmici odigranoj na Vicente Calderonu Africa United je sa 3:2 svladala izabranu momčad španjolske lige Liga BBVA, a susret će ostati upamćen i po trenutku kada je Sergio Ramos krenuo izvesti jedanaesterac

Prije nešto više od mjesec dana Jose Mourinho je poludio na Sergija Ramosa, jer je izveo jedanaesterac protiv Athletic Bilbaa iako on nije zadužen za to. Na humanitarnoj utakmici pred 35 tisuća gledatelja na stadionu u Madridu njih dvojica su izveli mali performans baš prije penala.

Ramos je uzeo loptu da izvede kazneni udarac za Liga BBVA, ali je prije toga pogledao prema klupi Africa Uniteda koju je vodio portugalski stručnjak te ga je zatražio dozvolu. Nakon toga je Ramos izveo 'panenku' i zatim pokazao opet prema Mourinhu kao da mu posvećuje pogodak.

Inače, izabranu momčad Primere vodio je Radomir Antić, a okupio ju je Sergio Ramos. Kanoute je izabrao momčad Africa United, za koju je kao trenera angažirao Realova stratega Josea Mourinha. Afrikanci su na kraju pobijedili 3:2.

Kompletan prihod odlazi na žiro-račun UNICEF-ova edukativnog programa 'Škole za Afriku', a ova utakmica je doživjela svoje treće izdanje.

Ramosov jedanaesterac