TURNIR ČETIRI KAFIĆA

Rakitićev pogodak za trijumf Vanille

26.12.2011 u 20:18

Bionic
Reading

U Spaladium Areni održan je deseti malonogometni turnir, Memorijal Dino Petrinović, poznatiji kao 'turnir četiri kafića'

I ove su godine na parketu zaigrala velika nogometna imena, a sav prihod namijenjen je centru Mir u Rudinama koji skrbi o djeci s poteškoćama u razvoju.

Pobjednik turnira je Vanilla, koja je u finalu pobijedila Tropic s 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Dodajmo da je Vanilla u polufinalu svladala lanjske slavljenike Kauri, također s 1:0. Strijelac je bio Gordon Schildenfeld na asistenciju Rakitića pet minuta prije kraja utakmice.

Za najboljeg vratara turnira izabran je Vjekoslav Tomić, za najboljeg strijelca Ivan Perišić, a epitet najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja 'turnira četiri kafića' ponio je Ivan Rakitić.

Najveći pljesak gledatelja je dobio Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš koji je igrao za momčad Bobisa, a najveći zvižduk bivši prvi čovjek 'bilih' Joško Svaguša.

Pred deset tisuća gledatelja za Vanillu su igrali Tomić, Rakitić, Spahić, Šolić, Bogdanović, Kočić, Livaja, Santini, Scihildenfeld, Vastić i Pranjić.

U momčadi Kauri istrčali su Barbarez, S. Ibričić, B. Ibričić, Zagorac, Tokić, Bazina, Bubalo, Erceg, Musa, Turković, Jarni, Sarić, Zadro i Čulina.

Tropic je u sastavu imao Križanca, Čopa, Kalinića, Subašića, Ojdanića, Kukoča, Lovreka, Laura, A.i F. Vitaića, Obilinovića, Džonija i Mršića.

Svaguša je u svom Bobisu okupio na klupi Poklepovića i Vulića, branili su Runje i Radošević, a na parketu su bili Mornar, Gabrić, Maleš, Đolonga, Rapaić, Mornar, Vukušić, Ah. Sharbini, Radošević, Hajder, Maloča, Radošević, Selak, Banić, Marčić i Perišić.