UPROPAŠTEN LIJEPI DAN

Rakitić razočaran: Ovo nije trebalo Brazilu!

13.06.2014 u 00:39

  • +20

SP, skupina A: Brazil - Hrvatska

Izvor: Screenshot / Autor: tportal

Bionic
Reading

Ivan Rakitić nije mogao sakriti nezadovoljstvo nakon susreta s Brazilom u kojem je Hrvatska vodila, ali je došlo do preokreta u drugom dijelu zahvaljujući sumnjivom kaznenom udarcu…

Hrvatska je odigrala solidnu utakmicu na otvaranju Svjetskog prvenstva, no na kraju je ostala bez bodova. Izbornik Niko Kovač bio je iznimno nezadovoljan sucem Nishimurom, a njegov stav dijele i sami igrači.

'Na ovako lijep dan, dan otvaranja Svjetskog prvenstva, žalosno je da se mora razgovarati o sucu. Velika fešta nogometa, dvije odlične momčadi i na kraju se trud i rad ne isplati, zbog neke treće osobe,' kaže bijesni Ivan Rakitić koji se i osvrnuo na pogreške obrane zbog kojih su pali golovi Brazila:

'Takve stvari se događaju, no možete biti ponosni na sve nas. Šteta, jer smo zaslužili malo više.'

Kovač je nakon susreta poslao kompletnu momčad na rastrčavanje kako bi se smirili prije daljnjih izjava, donekle amortizirali bijes i nervozu. Dvoboj je tako prvi javno prokomentirao premijer Milanović:

'Suci griješe i to je normalno, nekad u našu, nekad u protivničku korist. Treba čestitati pobjednicima, ali večeras smo pokazali da i protiv najboljih možemo odigrati dobro i u preostale dvije utakmice očekujemo bolje vijesti s terena.'