BAŠ TAKAV JOJ TREBA

Rakitić nije dovoljan: Barca kreće po još jednog Hrvata?

02.12.2015 u 14:04

Bionic
Reading

Prema pisanju El Munda Deportiva, Šime Vrsaljko nalazi se među nogometašima koje skauti Barcelone prate, a samim time mogao bi u budućnosti biti i potencijalno pojačanje...

Barcelona nije smjela kupovati na posljednja dva prijelazna roka zbog zabrane, no od siječnja će ponovo moći pojačavati svoju momčad. Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo donosi poveći popis igrača koje prati katalonski klub, a među njima je i Šime Vrsaljko.

'Počela ga je pratiti još u Dinamu i kasnije u Genoi. Otkriven je na utakmicama mlađih uzrasta reprezentacije. Barcelona dobro kotira u Hrvatskoj gdje je bila na korak da veže Luku Modrića, a kasnije je to napravila s Alenom Halilovićem,' piše u članku na vrhu naslovnice portala ovog dnevnika.

Vrsaljko koji igra za Sassuolo bi u budućnosti mogao biti potencijalna zamjena za Danija Alvesa, jer 23-godišnjeg Zadranina iznimno cijene Barcini skauti, a na toj poziciji nema puno dobrih igrača u svijetu.

Među željama Barce koje prate skauti su i Marco Verratti, Paul Pogba, Youri Tielemans, Julian Weigl, Federico Bernanrdeschi i Layvin Kurzawa.