OPET KRIVI MEDIJI

QPR: Naši igrači nisu optužili Terryja

27.10.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Engleski klub Queens Park Rangers odbacio je u četvrtak tvrdnje da su trojica njegovih igrača svjedočila protiv Johna Terryja, kapetana Chelsea i engleske reprezentacije, u istrazi da je rasistički napao njihovog suigrača Antona Ferdinanda

Dnevnik 'Daily Mail' piše u četvrtak da su trojica igrača QPR-a Paddy Kenny, Clint Hill i Shaun Derry saslušani u Engleskom nogometnom savezu (FA) te da su opovrgli negiranje Terryja da je rasistički izvrijeđao mlađeg brata Ria Ferdinanda.

FA i policija su u utorak otvorili istragu zbog tih navodnih rasističkih izjava koje je Terry uputio mlađem Ferdinandu za vrijeme susreta između Chelsea i QPR-a.

Videosnimke objavljene na internetu prikazuju Terryja kako očito izgovara rasističke izjave. On sam je kazao kako su te snimke loše interpretirane i izvučene iz konteksta te je kategorički odbacio optužbe.

'Daily Mail' piše da su Kenny, Hill i Derry potpisali izjave u Savezu što je glasnogovornik QPR-a službeno opovrgao: 'Nema nimalo istine u tom članku. Ni jedan od trojice nije pozvan da iznese dokaze niti će biti pozvan'.