nakon icardijeva odlaska

PSG sprema megatransfer, na Park prinčeva dolazi igrač koji je cijelu profesionalnu karijeru odradio na Old Traffordu

11.08.2022 u 21:20

Bionic
Reading

Baš kao što je i trener PSG-a, nakon objave da mu Mauro Icardi ne treba, najavio da PSG traži novog napadača, vrlo brzo je otrkiveno tko je prvi 'pick' pariškog kluba

Francuski nogometni prvak PSG počeo je pregovore o transferu zvijezde Manchester Uniteda Marcusa Rashforda.

Tijekom dana, trener Galtier potvrdio je kako je PSG otpisao argentinskog napadača Maura Icardija, te je odmah najavio potrebu za kupovinom novog strijelca.

'Radimo naporno da pojačamo ovu poziciju. U kontaktu sam s Luisom Camposom, a on je u kontaktu s predsjednikom. Da ne budem krivo shvaćen, postoje određene granice do kojih možemo ići', rekao je Galtier.

A izbor za novog napadača pao je na 24-godišnjeg igrača Manchester Uniteda, Marcusa Rashforda. L'Equipe tvrdi da je francuski prvak počeo pregovore o potencijalnom dovođenju zvijezde Manchester Uniteda i to bi svakako bila prava bomba za kraj prijelaznog roka.

Rashford se vraća nakon jedne jako neugodne ozljede zbog koje je propustio veći dio prošle sezone, a u Parizu su spremni čekati ga i pomoći mu da se vrati na vrhunski nivo.

PSG je već kontaktirao ljude koji brinu o karijeri ovog igrača, a koji je cijeli profesionalni vijek među Crvenim vragovima.

Pregovori idu u željenom smjeru, i izvjesno je da Rashford napusti Old Trafford do kraja ovog mjeseca. Rashfordov ugovor s Unitedom vrijedi do ljeta 2023. godine, što znači da bi ga Parižani mogli dobiti za znatno manje novca nego što on zaista vrijedi i pokušat će da ubrzo dogovoriti ovaj transfer.