NAJLUĐI PRIJELAZNI ROK

PSG pripremio 'bombu' za kraj prijelaznog roka te završava najskuplji transfer ljeta; stiže ubojiti Erling Haaland i to za iznos koji će vas šokirati

27.08.2021 u 16:24

Bionic
Reading

PSG priprema senzacionalan potez kako bi nadomjestio Kyliana Mbappea te je u zadnjim danima prijelaznog roka krenuo u lov na Erlinga Haalanda

Pandemija koronavirusa je uzdrmala poslovanja klubova, ali ih nije bacila na koljena. Naprotiv, ovo bi mogao biti najluđi prijelazni rok u povijesti nogometa.

Lionel Messi je zamijenio Barcelonu s PSG-om, Cristiano Ronaldo napustio je Juventus i krenuo prema Manchesteru (United ili City), Kylian Mbappe je praktički Realov, a sada je nogometnom tržnicom odjeknula nova senzacionalna vijest.

Prema pisanju engleskog The Telegrapha, Parižani pripremaju još jednu transfer bombu. Pisalo se je kako PSG kao zamjenu za odbjeglog Francuza želi dovesti Brazilca Richarlisona, ali samo par sati nakon te vijesti stigla je jedna nevjerojatna. Pariški klub želi kupiti Erlinga Haalanda od Borussije Dortmund te ne misli čekati sljedeći prijelazni rok nego želi posao završiti ovih nekoliko dana.

  • +5
PSG - Strasbourg, Le Championat, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Christophe Petit Tesson

Nijemci su ovoga ljeta odolijevali svim ponudama, a velikani su se primirili, jer norveški napadač ima u ugovoru klauzulu da u ljeto sljedeće godine može otići za samo 75 milijuna eura. No PSG je krenuo u akciju kako bi pretekao sve i namjerava staviti pred bundesligaša iznos od 175 milijuna eura zadnjih dana ovog prijelaznog roka.

Tako bi francuski viceprvak nakon odlaska Mbappea i dalje imao zvjezdani napadački trojac Messi - Haaland – Neymar.