nema povratka

Sad je stvarno gotovo; trener Juventusa Max Allegri potvrdio je ono što nitko od navijača 'stare dame' nije želio čuti...

27.08.2021 u 15:18

Bionic
Reading

U Torinu su se sve do petka popodne nadali da će se Cristiano Ronaldo predomisliti i ipak odraditi ugovor do kraja. No, Portugalac je odlučio otići, a to je potvrdio i trener Juventusa Massimiliano Allegri

'Kuhalo' je jako dugo, igre i igrice trajale su od završetka Europskog nogometnog prvenstva, ali nitko se u Torinu nije usudio razmišljati o tome da bi Cristiano Ronaldo mogao već ovog ljeta napustiti Juventus.

Ali, na kraju se to ipak dogodilo, Portugalac odlazi iz Torina! Na sveopće iznenađenje Ronaldo će potpisati ugovor na dvije godine s Manchester Cityjem, a vijest da odlazi u petak je potvrdio i trener Juventusa Massimiliano Allegri.

'Jučer sam razgovarao s Cristianom i rekao mi da nema namjeru ostati u Juventusu', kazao je Allegri na konferenciji za medije uoči utakmice s Empolijem.

Prva je to službena potvrda da Cristiano Ronaldo napušta Juventus, a Allegri je pronašao opravdanje za do jučer najveću zvijezdu 'stare dame'.

'Nisam razočaran jer je on napravio izbor i traži novi klub nakon tri godine ovdje. To je dio života. Zbog toga nije trenirao s momčadi danas i neće igrati sutra protiv Empolija', zaključio je Allegri.

Sam Cristiano Ronaldo jutros je stigao na trening Juventusa, ali se zadržao tek 40 minuta. Navodno se Ronaldo oprostio od suigrača i rekao im je da napušta Juventus, te je već ispraznio svoj ormarić u svlačionici.