Slažu se kockice

PSG je već pronašao zamjenu za Kyliana Mbappéa; sportski direktor pariškog velikana sve je već dogovorio sa sjajnim Brazilcem koji mijenja Francuza

27.08.2021 u 14:32

Bionic
Reading

Sportski direktor PSG-a Leonardo je već pronašao zamjenu za Kyliana Mbappea koji odlazi u Real Madrid

Kylian Mbappe je navodno sve dogovorio s Real Madridom koji će PSG-u za 22-godišnjeg Francuza dati 170 milijuna eura plus dodatnih 10 milijuna u raznim bonusima. Mbappe je za PSG nastupio 174 puta, zabio 133 gola i upisao 63 asistencije, a ovog ljeta izgleda napušta klub.

PSG je ranije ovog ljeta doveo Lionela Messija, a sada su pronašli i zamjenu za Mbappea pa za njim neće dugo tugovati. Prema pisanju brojnih medija u Francuskoj, Italiji i Engleskoj, PSG iz Evertona dovodi Brazilca Richarlisona, a taj posao neće biti jeftin.

Richarlison je u Everton stigao na ljeto 2018. godine za 39 milijuna eura, a u međuvremenu je za engleski sastav odigrao 121 utakmicu i zabio 43 gola, te upisao 10 asistencija. Dio medija piše kako je sportski direktor PSG-a Leonardo već sve dogovorio s igračem i njegovim agentima i sada ostaje samo dogovor između klubova.

Poznati talijanski ekspert za transfere Nicolo Schira piše kako Everton za 24-godišnjeg Brazilca traži najmanje 100 milijuna eura, no taj novac za superbogati pariški sastav ne predstavlja prepreku. Izgleda da će još biti prometno na kraju prijelaznog roka.