novi napadač chelseaja

Prvo ga je Mandžo izgurao iz sastava, potom i Ronaldo, a nakon šest mjeseci napušta i Milan

17.01.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Odlični argentinski napadač, Gonzalo Higuain, koji je prošlog ljeta, nakon dolaska Ronalda u Juventus, otišao na posudbu u Milan, već napušta talijansku prijestolnicu mode i odlazi u Englesku

Porteklih dana se špekuliralo o tome hoće li Argentinac promijeniti sredinu, no čini se da je u srijedu odigrao zadnje minute u dresu milanskih 'crveno-crnih'. I odigrao je Higuain simboličnih 20-tak minuta dvoboja talijanskog Superkupa protiv Juventusa u Saudisjkoj Arabiji.

Talijanski Sky Sport objavio je ovog četvrtka kako su Juventus, čiji je Higuain igrač, i Chelsea dogovorili detalje posudbe po kojima će Argentinac otići na Stamford Bridge do kraja sezone.

Naravno, klub čiji je vlasnik Roman Abramovič imat će pravo prvokupa ugovora od Stare dame ukoliko bude zadovoljna učinkom Higuaina, a koji je ionako bio velika želja trenera Maurizija Sarrija.

Higuain je u 15 prvenstvenih dvoboja, koliko je nosio dres Milana, zabio šest golova. Upisao je Higuain i pet nastupa u utakmicama Eurospke lige, zabivši dva gola te dva nastupa u talijanskim kupovima.