sve je moguće

Prvi čovjek UFC-a priznao da bi mogli imati super borbu, s jedne strane stajat će Stipe Miočić...

19.04.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Ovo ljeto bi mogli gledati borbu dvojice najboljih boraca svih vremena u svojim kategorijama - Stipe Miočića i Jona Jonesa

Dugo očekivani povratak Jona Jonesa u Octagon mogao bi uskoro postati stvarnost. Jones se nije borio već nešto više od dvije godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Dominicka Reyesa. Nakon te borbe Jones je upraznio pojas prvaka poluteške kategorije radi novčanog spora koji je vodio s UFC-om. Još od tada najavljuje podizanje u tešku kategoriju, a u nekoliko navrata smo mogli čuti kako želi borbu protiv Stipe Miočića, piše Fight Site.

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je na jednom gostovanju za TMZ Sports na pitanje kada bi mogli očekivati povratak Jona Jonesa dao odgovor koji bi mogao oduševiti MMA fanove.

'On će biti dio tog eventa koji slažemo za ovo ljeto.'

Početkom srpnja održava se UFC 276 event koji bi kao sudionika glavne borbe večeri mogao imati upravo Jona Jonesa. Kada je priupitan o Stipe Miočiću kao potencijalnom protivniku za Jona Jonesa, Dana White je rekao kako borba protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji 'ima smisla'.

Jonesu je trenutno 34 godine i njegov povratak će definitivno odzvoniti u borilačkom svijetu neovisno o tome hoće li mu protivnik za povratnički meč biti Stipe Miočić ili netko drugi. Podsjetimo se, Miočić je pojas izgubio u borbi protiv Francisa Ngannoua nakon što je prije toga u 2 navrata pobijedio Daniela Cormiera.

Ono što je sigurno je da bi Miočić Jonesu poslužio kao pravi test za prelazak u tešku kategoriju i probitak prema samome vrhu i eventualni napad na pojas.